Emerson - Eveniment de deschidere

Client: Emerson

Servicii: PR, BTL, strategie

Provocare: În 2008, compania americană Emerson și-a deschis porțile la Cluj-Napoca, extinzându-și platforma de producţie şi servicii de inginerie din Cluj-Napoca.

Extinderea include o nouă construcţie în valoare de 16 milioane de dolari, care găzduiește Centrul Regional de Proiecte în Inginerie şi Centrul European de Sisteme de Integrare pentru PlantWeb™ Solutions Group. Această construcţie a fost inaugurată oficial în 8 iulie 2014 şi este concepută pentru 600 de angajaţi, care vor asigura servicii de inginerie şi asistenţă pentru  sisteme europene de control și proiecte de automatizări, și pentru alţi 100 de angajaţi necesari pentru asamblarea şi testarea sistemelor de comandă ale proiectelor din toată Europa.
Vitrina Advertising a gestionat evenimentul de deschidere, la care au participat Balazs Hopka – director general al Emerson SRL, John Bell – director general al PlantWeb Solutions Group – World Area Hub Cluj, Emil Boc – primarul municipiului Cluj-Napoca și viceprimarii Anna Horvath și Gheorghe Șurubaru.

În urma deschiderii, Vitrina Advertising a dezvoltat și o campanie de recrutare, pentru a atinge obiectivele companiei de a angaja peste 2000 de specialiști și ingineri.

Înapoi