7500 de tineri se întrec la CuGeT și câștigă cu AFA și Vitrina

Vitrina Advertising și Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj au lucrat împreună pentru a organiza Olimpiada CuGeT, o competiție de cultură generală pentru tinerii clujeni, care este pe cale să devină cea mai important competiție de acest fel din România.

Concursul a fost lansat la începutul lunii noiembrie 2015 și a stârnit interesul a peste 7.500 de tineri clujeni, dornici să își testeze cunoștiințele de cultură generală. Aceștia au parcurs trei etape, iar cei mai buni concurenți s-au calificat în marea finală televizată, desfășurată în luna aprilie 2016. Premiile puse în joc sunt în valoare totală de 40.000 de lei.

Pentru a ajunge la publicul țintă (tinerii clujeni cu vârste între 14 și 25 de ani), agenția a creat o identitate vizuală modernă, iar campania de comunicare a înglobat multiple canale media: online (website oficial, media locală și social media), outdoor (afișaje în locuri frecventate de tinerii clujeni), radio și TV (spoturi animate).

Echipa dedicată proiectului CuGeT este formată din Iulia Romana Pop (project manager), Raluca Crișan (PR executive), Rolland Cherecheș (graphic designer), Adela Negrea (copywriter), Andrei Coste (digital manager), Adrian Săvoiu (DTP), Dan Cerbănic (outdoor manager) și Șoimița Crișan (traffic manager).
Site-ul oficial al competiției este: www.cuget.afacj.ro

Înapoi