Momente de răsfăț la Thai Therapy

Credem cu tărie că poți aprecia cel mai bine un serviciu după ce îl încerci tu însuți și mai credem că, în aceste vremuri atât de stresante, fiecare merită un pic de răsfăț. De la aceste premise am pornit împreună cu clientul nostru Thai Therapy, primul centru din Transilvania dedicat masajului și culturii tradiționale thai, în organizarea unui eveniment special pentru lideri de opinie ai Clujului, la începutul anului 2017.

Jurnaliști, bloggeri și influenceri au acceptat provocarea de-a lăsa deoparte orice grijă și device care-i ține în permanență conectați cu realitatea pentru câteva ore dedicate doar lor, la Thai Therapy. Fiecare a avut parte de o experiență personalizată, care i-a permis să înțeleagă mai bine filosofia Thai Therapy, bazată pe relaxare profundă, armonie deplină și echilibru interior. Au simțit ce înseamnă masaj și ritualuri autentice thai, realizate de terapeute thailandeze, absolvente ale Academiei Regale din Thailanda, și cum aceste practici contribuie în mod esențial la îmbunătățirea sănătății și menținerea stării de bine.

Campania s-a bucurat de succes în rândul participanților, contribuind la întărirea notorietății Thai Therapy la nivelul comunității. Echipa Vitrina Advertising implicată în proiect a fost formată din Anca Ursa (account manager), Raluca Crișan (PR manager) și Iulia Romana Pop (PR executive).

Curioși să aflați mai multe despre Thai Therapy? Aruncați un ochi pe site sau pe pagina de facebook.

  

Înapoi