Salinate, sau cum se naște un brand dintr-o idee revoluționară

Cel mai mare producător de preparate din carne din județul Cluj, CIA Aboliv, a reinventat rețetele tradiționale de conservare a cărnii și a lansat o gamă unică de specialități de porc crud-uscate, maturate în Salina Turda din județul Cluj.

Rolul nostru în acest proces a fost de a pune în valoarea povestea din spatele acestor produse aparte pentru piața din România, care păstrează rețetele clasice și naturale și sunt păstrate timp îndelungat în vechile galerii ale salinei, pentru a dobândi un gust de excepție.

Pornind de la unicitatea produsului și din dorința de a evidenția cât mai bine povestea acestuia i-am dat numele Salinate, l-am îmbrăcat în straie de sărbătoare, inspirate din Salina Turda și l-am prezentat lumii printr-o strategie de comunicare bine pusă la punct, totul începând cu evenimentul de lansare, care a avut loc tocmai în Salina Turda. Povestea Salinatelor a început de-acum oficial și ne bucurăm să o ducem, împreună, mai departe!

Echipa Vitrina Advertising dedicată brandului Salinate este formată din Ioana Căprar (account manager), Cosmin Filip (graphic design), Mircea Vlad (copywriter), Georgeta Cerbănic (media), Șoimița Crișan (traffic), Raluca Crișan și Ana Mocanu (PR).

Înapoi