#AmZisMegaImage

Mega Image și-a deschis la începutul lunii aprilie primul magazin din Cluj-Napoca, în cel mai nou loc destinat cumpărăturilor din oraș, Galeria Comercială Platinia. Conceput în așa fel încât să ofere clujenilor o experiență aparte de shopping și să respecte valorile și obiceiurile locale, Mega Image pune la dispoziție o ofertă variată: produse sub marcă proprie dar și unele furnizate exclusiv de producători locali.

Vitrina Advertising a fost agenția aleasă să conceapă, dezvolte și implementeze lansarea Mega Image în Cluj-Napoca, precum și întreaga comunicare post-lansare.

Pornind de la brief, am dezvoltat un concept creativ care să meargă mână în mână cu valorile locale, plecând de la identitatea deja specifică a retailerului internațional. Ce a ieșit? O campanie care oferă inspirație inimii casei tale, condimentată cu savoare locală și ardenelismul specific clujenilor.

Ideea a fost simplă: când vorbești cu clujenii, vorbește-le pe limba lor. Iar noi, majoritatea născuți, crescuți sau adoptați de Cluj, am știut exact ce înseamnă asta. Pornind de la ceea ce se spune în general despre ardeleni, atribute cu care noi de altfel ne mândrim, am transmis brandului Mega Image această personalitate de Transilvania, care are la bază seriozitatea, profesionalismul și punctualitatea.

Pentru campania propriu zisă am ales patru atribute pe care le-am lansat într-un rol nou. Acela de a evidenția legătura dintre valorile Mega Image și valorile clujenilor.

Campania a fost implementată pe OOH, online și radio. Pentru fiecare dintre canale am avut teasing&revealing, fiecare cu particularități proprii. Pentru OOH am avut 4 mesaje diferite, fiecare cu vizual propriu. Pe radio la fel, 4 mesaje diferite în 4 spoturi diferite. #Amzisgustos, #Amzisdelicios, #Amzisproaspăt și #Amzisbun și cu ajutorul a 4 influenceri locali: Vlad Mureșan, Dan Ciulea, Groparu și Diana Rogo.

Pentru deschiderea magazinului către publicul larg, agenția a conceput grafica materialelor instore, a creat materialele de comunicare PR și a coordonat acțiunile ce au avut loc în ziua deschiderii.

Echipa din partea agenției: Ioana Căprar – Business Development Manager, Cecilia Măruță – Creative Director, Mircea Vlad – Senior Copywriter, Teodora Olaru – Art Director, Cătălina Ciolan – Graphic Designer, Andra Morăreanu – Digital Specialist.

 

 




Înapoi