Am lăsat inspirația să ne încânte cu Mega Image la Jazz in the Park

Coșuri cu fructe proaspete, pături, hamace, bean bags pufoși, un photobooth distractiv și o scenă în premieră de Electro Jazz – așa a arătat zona de relaxare Mega Image de la Jazz in the Park, festivalul care umple în fiecare vară Parcul Central din Cluj-Napoca cu iubitori de muzică bună. Fiind primul festival cultural susținut de Mega Image în România, am propus o activare prietenoasă și interactivă, unde participanții s-au lăsat inspirați de atmosfera relaxată și de ritmurile de jazz. S-a potrivit la fix, așa cum povestesc și cei de la festivalier.ro

În plus, ca să aducem brandul proaspăt intrat pe piața locală mai aproape de consumatorii clujeni, i-am surprins cu o scenă pop-up și un photobooth interactiv pe cel mai circulat bulevard al orașului – Eroilor.

Echipa agenției implicată în proiectul Mega Image @ Jazz in the Park 2017: Ioana Căprar – Business Development Manager, Teodora Olaru – Art Director, Mircea Vlad – Senior Copywriter, Norbert Helmer – Production Manager, Iulia Romana Pop – PR Executive și Monica Hojda – Account Executive.

 

Înapoi