Welcome to our new pink home @ Thomsons Online Benefits

Echipa Vitrina a organizat cel mai important eveniment al companiei Thomsons Online Benefits pe plan local – deschiderea oficială a biroului din cadrul The Office din Cluj-Napoca.

La aniversarea a șase ani în România, compania britanică a ales să inaugureze oficial noul birou roz al echipei Thomsons, iar ziua de 19 aprilie i-a reunit la Cluj pe membrii boardului de conducere din Londra, pe co-fondatorul Chris Bruce, pe Ambasadorul Marii Britanii în România, dl. Paul Brummell, alături de aproximativ 300 de angajați și invitați.

De la workshop-uri interne, întâlnire cu presa și cu clienți-cheie ai companiei, până la petrecerea de la finalul zilei, toți membrii echipei au simțit, împreună, ce îi leagă și ce îi motivează să fie parte din familia Thomsons. La Cluj, tineri talentați lucrează pentru centrul tehnologic al Thomsons, care furnizează servicii software pentru administrarea pachetelor de beneficii standard sau flexibile pentru companii din peste 90 de țări.

Vitrina Advertising a asigurat servicii complexe BTL, de la concept până la producție materiale promoționale, implementare și gestionare a întregului eveniment 360˚. Campania de media și PR a inclus media relations, organizarea unei întâlniri cu presa și publicarea de articole în presa națională și locală.

Echipa din partea agenției: Ioana Căprar – Business Development Manager, Iulia Romana Pop – BTL Manager, Lorand Caraiman – BTL Specialist, Monica Hojda – Account Manager, Georgeta Cerbănic – Media Manager, Anca Stef – PR specialist.

Înapoi