AMIN EMEA Regional Meeting 2018 – Verona, Italia

Verona, venim!

Vitrina Advertising ia pulsul industriei de publicitate internaționale la întâlnirea regională Advertising and Marketing Independent Network – AMIN, rețea cu peste 50 de agenții independente din întreaga lume, întâlnire care se desfășoară la Verona, Italia, în noiembrie 2018.

„Întâlnirile AMIN reprezintă o excelentă oportunitate de schimb de idei, de demarare a unor noi proiecte în rețea și chiar și de evaluare a agenției noastre în raport cu piața internațională. Discuțiile și schimbul de experiență cu publicitari din întreaga lume ne confirmă că la noi în țară se produc campanii și servicii de comunicare la nivelul celor din țări cu o istorie a publicității mult mai mare decât în România” – Mihaela Rus, CEO Vitrina Advertising.

Conferința regională AMIN EMEA este găzduită de agenția Milk Adv din Italia, iar ediția din acest an explorează teme precum digital strategy, brand reputation și networking.

Vitrina Advertising este unicul reprezentant al României în rețeaua internațională AMIN – Advertising Marketing International Network, iar în noiembrie 2016 a fost gazda întâlnirii anuale. Cu această ocazie, manageri de top ale agențiilor din rețea au dezbătut, la Cluj, noutățile din industrie, oportunitățile de dezvoltare pentru clienții internaționali și valorificarea potențialului rețelei.

Înapoi