Stand de prezentare pentru Cerealcom Dolj

Client: Cerealcom Dolj

 

Servicii: Concept, Design, DTP, Producție, Montaj

 

Provocare: Cum pui pe picioare un stand care se întinde pe 104 mp, cu o dimensiune de13x8m, fabricat din 24 de coli de pvc de 5mm, 14 coli de pal, mii de șuruburi, sute de colțare, 90 mp de autocolant printat și laminat?

Totul începe cu echipa potrivită. Departamentul de client service, împreună cu echipa de creație și cea de producție au pus la cale planul prin care Cerealcom Dolj să fie prezent la târgul INDAGRA la Romexpo București cu unul dintre cele mai impresionante standuri din cadrul evenimentului.

12 zile de producție în echipe de 2,4 sau chiar 7 oameni au contribuit la producția standului, iar montajul efectiv a fost realizat în 2 zile, de echipa Vitrina.

 

Pentru prezența la târg, s-au creat și materialele de promovare Cerealcom: pliante de prezentare, pixuri, USB-uri, pungi de hârtie și block notes-uri.

 

Echipa formată pentru acest proiect a fost: Ioana Căprar (Business Development Manager), Teodora Olaru (Executive Creative Director), Adrian Săvoiu (DTP Manager), Norbert Helmer (Production Manager), Zoltan Bicsak (Producție), Mihai Chiș (Producție), Radu Rednic (Producție), Cristi Șandor, (Producție), Adrian Bota (Producție), Alexandru Cataliciu (Producție)

Înapoi