Discover Cluj

În 2019, România își asumă, pentru 6 luni, Președinția Consiliului Uniunii Europene și, în acest context, la Cluj-Napoca sunt organizate o serie de evenimente majore, summit-uri, conferințe, reuniuni la nivel înalt cu oficialități din întreaga lume.

Vitrina Advertising a conceput și realizat o revistă de prezentare a Clujului, care a fost lansată în cadrul primului eveniment de amploare găzduit anul acesta de orașul nostru – Startup Europe Summit (21-22 martie 2019).

În cele 96 de pagini ale revistei Discover Cluj se găsesc informații despre mediul de business, viața academică și culturală, industria IT, clustere, tehnologie, festivaluri și prezentări pentru peste 40 de companii private și instituții publice, branduri clujene reprezentative. Și bineînțeles, invitația de a descoperi savoarea celui mai important oraș din inima Transilvaniei!

Spor la răsfoit! 🙂

 

Echipa dedicată proiectului: Cristina Tirenescu (Project Manager), Cosmin Filip (Graphic Designer), Oana Huja (Copywriter), Adrian Săvoiu (DTP Manager), Șoimița Crișan (Group Controlling Manager), Georgeta Cerbănic (Media Manager).

Înapoi