Un nou website pentru Savini Due

Client: Savini Due

Servicii: concept creativ, graphic design, UX&UI design, dezvoltare website

Provocarea: Clientul nostru, Savini Due, unul dintre principalii producători de mobilier pentru baie din Europa, și-a dorit o reîmprospătare a website-ului de prezentare. Astfel, prin noul design gândit de agenție am pus în valoare cele 17 colecții de mobilier de baie. De asemenea, website-ul este disponibil în 6 limbi și aduce noi funcționalități pentru utilizator precum identificarea partenerilor și reprezentanților de vânzări din țările europene pe care le deservește compania.

„Redesign-ul website-ului savinidue.ro a fost un proiect foarte important pentru noi, pentru că ne-am dorit să avem un mod de prezentare al produselor din portofoliu, aliniat direcției de dezvoltare a companiei, iar experiența noastră cu astfel de proiecte în trecut nu a fost tocmai pozitivă. Echipa Vitrina a venit cu un proces super fluid, bazat pe o deschidere spre feedback și pe rapiditate în execuție, astfel încat, într-un timp foarte scurt noul website a fost finalizat, fără să mai vorbim despre noile funcționalități implementate, care ne ajută foarte mult în comunicarea cu clienții și partenerii.”Ionuț Bena, Marketing Specialist Savini Due

Echipa implicată în proiect din partea agenției Vitrina Advertising: Ioana Căprar (Account Manager), Andrei Coste (Head of Digital Implementations), Cătălina Ciolan (Creative Director), Teodora Olaru (Executive Creative Director) și Oana Huja (Copywriter).

Vă așteptăm pe www.savinidue.ro să descoperiți mai multe!

Înapoi