Life Hacks Academy by Majorel

Client: Majorel România

Servicii: concept creativ, creare logo, graphic design și declinări, media planning, implementare și gestionare a întregului eveniment 360˚

 

Provocarea: Majorel România, unul dintre principalii furnizori de BPO din întreaga lume, și-a dorit crearea și implementarea unui nou concept de evenimente, inspirate din valorile de brand și deschise comunităților în care activează. Așa a luat naștere Life Hacks Academy, un spațiu de întâlnire pentru cei care caută mereu soluții creative menite să le îmbunătățească viața.

 

Primul eveniment a purtat numele de #RealTravelGoals și a adus împreună pasionații de călătorii la birourile Majorel România din Cluj-Napoca. Cei 4 speakeri: Sonia Vereș, Sabina Borzaș, Matthew Weaver și Raluca Ciornea au împărtășit din experiențele lor diverse, de la cum să împachetezi doar strictul necesar, cum să călătorești low-budget sau ce aplicații să folosești pentru editarea fotografiilor din vacanță.

 

“Într-o piață supra-saturată de reclame, sau de evenimente care nu mai spun nimic nou, ne-am dorit să creăm acel ‘purple cow’ effect, de care spunea Seth Godin. Astfel, împreună cu Vitrina, am gândit un eveniment croit după un calapod fresh, modern, cu aplicabilitate instantă. Life Hacks Academy – #RealTravelGoals a fost despre cum să aduci mediul online în realitate, despre cum tutorialele de pe net iau naștere chiar în fața ta, despre cum influenceri sunt tot oameni, cu emoții și sentimente și despre cum unele povești se nasc atunci -pe loc. Nu ne-am dorit doar un event, ne-am dorit un concept care să vorbească în limba milenialilor sau a generației Z, care să genereze un soi de comunitate creativă orientată către soluții deștepte. Colaborarea cu Vitrina pentru event-ul Life Hacks Academy a făcut ca partea de pregătire să fie la fel de plăcută ca evenimentul în sine! – Anca Burghelea, Public Relations Specialist

 

Echipa implicată în proiect din partea Vitrina Advertising: Monica Hojda (Account Manager), Iulia Romana Pop (BTL Manager), Alexandru Lorinț (BTL Executive), Lorand Caraiman (BTL Executive), Teodora Olaru (Executive Creative Director), Oana Huja (Copywriter)

 

Despre Majorel: Majorel reunește întreprinderile Bertelsmann și Saham din întreaga lume, inclusiv Arvato CRM Solutions, Group Group, ECCO Outsourcing și Pioneers Outsourcing. Grupul a avut venituri anuale de 1,2 miliarde de euro și peste 500 de clienți la nivel global în multe sectoare industriale.

Înapoi