Employer branding Yardi România

Client: Yardi România

 

Servicii: concept creativ, copywriting, graphic design și declinări, strategie campanie OOH, organizare ședință foto

 

Provocarea: Yardi România, furnizorul american de soluții software pentru imobiliare, este un angajator ce oferă o paletă largă de oportunități de carieră pe piața din România. Provocarea agenției a fost comunicarea acestui mesaj într-un mod creativ și creșterea notorietății brandului în rândul publicului țintă.

 

De unde am pornit? Foarte mulți angajați înseamnă diversitate, pasiuni și skill set-uri diferite, înseamnă un mediu de lucru colorat, plin de personalități. Fie că ești bun la mate sau la limbi străine, ești organizată sau o fire rebelă și creativă, la Yardi îți găsești locul cu siguranță. Găsim oare la fel de multe oportunități de carieră, pe cât de multe personalități există? Noi așa zicem.

 

Prin evidențierea a 37 angajați și asocierea lor cu niște atribute specifice, am creat un portret colectiv pe care l-am corelat cu diversitatea pozițiilor disponibile. Așa s-a născut și mesajul campaniei: A career opportunity for every personality. Find your fit.

 

Campania a fost lansată în 15 aprilie 2019 și are componente de OOH și online.

 

„Comunicare eficientă, promptitudine și profesionalism sunt cuvintele care descriu colaborarea noastră cu echipa Vitrina Advertising. Am fost plăcut impresionați de maniera în care ne-au ghidat în procesul de implementare al acestei campanii outdoor. Discuțiile s-au concretizat în idei, propuneri, recomandări și o campanie frumoasă și vizibilă în Cluj” – Enikő László | Senior Public Relations Specialist Yardi România

 

Echipa din partea Vitrina Advertising implicată în proiect: Monica Hojda (Account Manager), Cătălina Ciolan (Creative Director), Rolland Cherecheș (Art Director), Oana Huja (Copywriter), Dan Cerbănic (Outdoor Manager).

Înapoi