Activare de brand: Thomsons Space Invaders @ IT Camp

Client: Thomsons Online Benefits

 

Servicii: concept creativ, graphic design, copywriting, organizare, implementare și monitorizare activare de brand

 

Provocarea: Când vine vorba de activările unui brand în cadrul unei conferințe în care este deja un sponsor cu tradiție, cel mai provocator lucru este să găsești o idee care să fie chiar mai potrivită și mai engaging decât predecesoarea. Iar când în 2018 activarea Thomsons Online Benefits în cadrul IT Camp a implicat un colț special cu 5 cățeluși care-și căutau adăpost, este de înțeles că așteptările au fost setate foarte sus în acest an.

Pornind tot de la ideea de relaxare și interacțiune cu brandul, am creat jocul Thomsons Space Invaders – un joc în care participanții își foloseau mișcările corpului pentru a se lupta cu extraterștrii și pentru a salva planeta Thomsons. Cei mai implicați au avut șansa de a câștiga premii super: boxe cu Bluetooth pentru duș, rezistente la apă, sau premiul cel mare – o bicicletă Pegas.

Pe lângă joc, participanții au avut la dispoziție o zonă de relaxare cu beanbags, limonadă roz și prăjiturele personalizate.

„Fiecare colaborare cu Vitrina aduce în Thomsons voie buna și creativitate, pentru toți cei implicați în activările pe care le construim împreună. În astfel de evenimente, schimbările intervin de fiecare dată, iar agilitatea cu care reușesc să se muleze pe cerințele noastre este impresionantă. IT Camp a fost încă o confirmare a faptului că ideile bune ale Monicăi, Iuliei, Cătălinei și întregii echipe care ne suportă   ajută când avem deadline scurt sau suntem pe fugă și răspundem greu la telefon, vin indiferent de condiții. Mulțumim pentru maratonul de e-mailuri, monstruleții cu fustiță din jocul care i-a fascinat pe participanți, soluțiile mereu la îndemână și pentru că sunteți PINK” – Claudia Moșneagu, Talent Aquisition Manager Thomsons Online Benefits Romania

Echipa implicată din partea Vitrina Advertising: Monica Hojda (Account Manager), Cătălina Ciolan (Creative Director), Iulia Romana Pop (BTL Manager), Alexandru Lorinț (BTL Executive), Teodora Olaru (Executive Creative Director), Lucia Codreanu (Graphic Designer). Șoimița Crișan (Grup Controlling Manager), Norbert Helmer (Production Manager).

Înapoi