Mihaela Rus: Paradigma comunicării s-a schimbat. Nu vorbim cu consumatori, ci cu oameni. Cu frici, cu nesiguranțe, cu precauții

Mihaela Rus: Paradigma comunicării s-a schimbat. Nu vorbim cu consumatori, ci cu oameni. Cu frici, cu nesiguranțe, cu precauții

Articol apărut inițial în IQAds

Pandemia ne-a făcut să ne așezăm, să respirăm adânc și să regândim fundamentele industriei, spune Mihaela Rus, proprietar & CEO Vitrina Advertising. Industria se va resimți – clienții și-au redirecționat bugetele spre cauze comunitare, stau în expectativă ori își regândesc strategia de comunicare. 

Așa cum economia a scăzut per total în această perioadă, așa a scăzut și advertisingul; mergem în tandem.

Scăderea economică certă pentru 2020 o vom resimți și noi. Efectele în cifre încep să se vadă și vor continua pe această linie până la sfârșitul anului. 

Sunt prea multe necunoscute pentru planuri pe termen lung, crede Mihaela Rus, dar in ceea ce priveste comunicarea brandurilor, pentru perioada următoare va fi mai important tonul conținutului decât cantitatea. În rândurile de mai jos, Mihaela Rus vorbește despre primele măsuri luate de agenția pe care o conduce de 28 de ani, importanța echipei și efectele lucrului de acasă, temerile clienților și modificările la nivelul industriei.

Citește restul articolului pe IQAds

Înapoi