Savini Due cucerește
din nou micile ecrane

cu spotul „Baia care te definește!”

Pentru a doua oară în mod consecutiv, plăcerea a fost de partea noastră când am primit provocarea de la Savini Due, unul dintre cei mai mari producători de mobilă de baie din Europa, de a veni cu un concept creativ pentru o nouă campanie publicitară de notorietate, cu expunere la nivel național și internațional.

Totul începe cu un „De ce?”

În ultima perioadă, Savini Due a identificat o evoluție constantă a preferințelor clienților companiei pentru produse personalizabile. Din acest motiv, la începutul anului 2021, Savini Due a introdus 4 noi colecții de mobilier care vin în completarea soluțiilor deja existente de personalizare a băii.

Și atunci, ce-i de făcut?

Misiunea agenției a fost să construiască un concept creativ prin care brandul să poată comunica această receptivitate față de nevoia oamenilor din publicul țintă de a avea o baie care să îi reprezinte în totalitate.

Deschidem cutia cu idei!

În timp record, echipa noastră a căutat cea mai bună modalitate de a comunica vasta posibilitate de personalizare a mobilierului de baie Savini Due.

Dar.

Contrar stilului în care se realizează majoritatea campaniilor, atenția noastră nu a fost îndreptată direct către produse, ci către cei care se bucură într-un final de ele.

Chiar dacă Savini Due oferă zeci de culori, texturi, combinații și, una peste alta, posibilități de personalizare a mobilierului de baie, există ceva mult mai puternic și important de comunicat: Savini Due transformă o simplă încăpere într-un loc special de acasă, care rezonează atât de tare cu propria ta personalite, încât simți că este… baia care te definește!

„Cine sunt eu?”

Întrebarea de mai sus este una dintre cele mai grele pe care ți le-ar putea adresa cineva.

Ea nu va avea niciodată un răspuns simplu care să fie și complet, deoarece personalitatea unui om reprezintă o combinație armonioasă de mai multe feluri de a fi, în funcție de context, etapă a vieții, moment al zilei sau, într-un ton mai glumeț, dacă și-a băut sau nu cafeaua de dimineață.

Așadar, noi suntem noi în mai multe variante diferite. Indiferent de felul de a fi care ne definește într-un anumit moment, există un loc în care ne simțim la fel de bine oricând: baia Savini Due.

Lumini… motor… ACȚIUNE!

Succes: avem o idee creativă! Dar provocările nu s-au terminat aici: trebuia să aducem „Baia care te definește” la viață. Pentru asta, am făcut echipă cu the one and only Costas Ivanov, regizorul care ne-a înțeles viziunea de fiecare dată și nu a încetat să ne surprindă cu imaginația, talentul și încăpățânarea sa de a face ca totul să arate perrrfect!

Acestea fiind stabilite, o echipă întreagă de specialiști și-a pus în cap să facă un spot TV pe cinste. De la cei care erau cu ochii pe cadre, lumini, unghiuri avantajoase pentru poze sau decor până la cei care se asigurau că Alma – protagonista noastră talentată – arată impecabil.

După o zi intensă de filmări, nu ne mai simțeam picioarele de oboseală. Și chiar nu conta.
Eram cuprinși de altceva: extazul încă unui proiect frumos dus la capăt cu succes.

Servicii agenție

Înapoi