Încălzim casele europenilor cu un spot internațional pentru TAGU

Echipa noastră a pășit din nou în incinta unui platou de filmare pentru încă un proiect video #PoweredByVitrina: un spot internațional dedicat mediului online.

The digital match

Provocarea a venit din partea TAGU, un brand românesc de șeminee electrice, care a dorit să își facă vocea auzită în Europa printr-o campanie de notorietate, cu un spot de debut.

The sparkling ideas

De la research și conturarea ideilor finale până la alegerea celor mai potriviți actori și editarea ultimelor detalii în post-filmare, agenția a lucrat la foc continuu, în ton cu display-ul electric al șemineelor TAGU pe care le studiam cu atenție.

La scurt timp de la începerea procesului creativ, ideea conceptului pentru spot și-a făcut apariția în notițele noastre:

Simplifying the authentic experience

Produsele TAGU îmbracă orice casă într-o atmosferă excepțional de plăcută de care ne putem bucura alături de cei dragi, iar funcționalitățile șemineului îl transformă într-un dispozitiv foarte ușor de folosit, de la asamblare la utilizarea propriu-zisă.

Astfel, ne putem bucura de o experiență similară cu cea autentică oferită de un șemineu adevărat, dar simplificată la un nivel mai ridicat de confort.

Acestea fiind spuse, iată spotul principal al campaniei:

Under pressure

Având conceptul stabilit, cadrele spotului prindeau viață în storyboard-ul directorului nostru creativ, dar munca nu s-a oprit aici.

Dat fiind faptul că particularitățile șemineelor electrice TAGU sunt prea atrăgătoare pentru a nu le rezerva o bucățică din „scenă”, alături de spotul de notorietate au luat naștere alte patru filmulețe scurte axate pe patru produse diferite:

  • unul care pune în valoare ușurința controlului șemineului prin telecomandă;
  • altul care ne arată cât de ușor se poate manevra șemineul;
  • o dovadă a faptului că acest produs nu este o piesă de decor, ci oferă și căldură;
  • și o alta ce ne învață cât de ușor și rapid se asamblează șemineul.

Vă lăsăm pe voi să descoperiți mai jos care este care.

Servicii agenție:

Înapoi