Activare de brand: The Pink Relaxing Area

Client: Thomsons Online Benefits

 

Servicii: concept creativ, organizare, implementare și monitorizare activare de brand

 

Provocarea: Provocarea agenției a fost de a crea o activare de brand memorabilă pentru Thomsons Online Benefits, compania britanică ce furnizează servicii software pentru administrarea pachetelor de beneficii pentru angajați, în cadrul conferinței IT Camp 2018.

 

Astfel, agenția a pus la cale The Pink Relaxing Area – powered by Thomsons Online Benefits, pornind de la ideea că printre prezentări, workshopuri și sesiuni de networking participanții își vor dori o binemeritată pauză. Și ce te poate ajuta să te deconectezi mai bine decât un cățeluș prietenos? Răspunsul corect: 5 cățeluși!

 

Împreună cu Asociația pentru protejarea animalelor NUCA, agenția a creat un colț special unde participanții s-au jucat în timpul fiecărei pauze cu cei 5 căței de care se ocupă organizația și care-și căutau adăpost. După distracție, doritorii au putut să servească băuturi roz și să ia parte la jocuri relaxante la standul Thomsons Online Benefits.

 

“Puține zile sunt mai frumoase, pline de râsete și de drăgălășenie generală precum cele de vineri, în care avem Bring Your Pet to Work Day. Pentru noi, combinația dintre bucuria de a avea animăluțe prin preajmă la locul de muncă și de a ști că poți ajuta un ONG aduce un sentiment puternic de împlinire. Ideea celor de la Vitrina de a replica aceast sentiment în cadrul unui eveniment IT, unde am fost parteneri, ni s-a părut genială și am considerat că se potrivește la fix cu valorile noastre. Feedbackul participanților la eveniment a fost pe măsură, am avut de departe cea mai out of the box soluție de a încuraja relaționarea, de a îmbunătăți semnificativ clasicul coffee break și de a aduce bucurie (+ multe momente de awwwww) participanților”. – Alina Vălean, HR Business Partner, Thomsons Online Benefits

 

Echipa implicată: Monica Hojda – Account Manager, Iulia Romana Pop – BTL Manager, Alex Lorinț – BTL Executive, Helmer Norbert – Production Manager

Înapoi