Decorare Syngenta - depozit Agrolegvaro

Client: Syngenta – partener AGROLEGVARO

 

Servicii: propuneri si simulari decorare, producții (meshuri, autocolant, firme luminoase, steaguri etc), servicii DTP, montaj

 

Provocarea agenției a fost de a propune o decorare adaptata depozitului Agrolegvaro. Acțiunea a presupus aproximativ 200 de ore de montaj și decorare a depozitului din localitatea Bogata de Mureș.

 

Syngenta este o companie internaţională de vârf care îşi propune să contribuie la asigurarea securităţii alimentare globale prin sprijinirea milioanelor de fermieri să producă mai mult folosind mai eficient resursele disponibile. Prin cercetare de ultimă generaţie, soluţii inovative pentru creşterea randamentului culturilor, cei 28 000 de angajaţi, în cele peste 90 de ţări lucrează la transformarea modului în care se produce hrana. Syngenta și-a luat angajamentul de a îmbunătăți fertilitatea solului, de a proteja ecosistemele si biodiversitatea şi de a crește prosperitatea comunităţilor rurale. Mai multe informații despre Syngenta: www.syngenta.ro, www.syngenta.com sau www.growmorefromless.com.

Înapoi