Welcome to Openville!

Client: Iulius Group

 

Servicii: Concept creativ, strategie, outdoor, servicii foto, design, online

 

Provocare: Openville Timișoara va fi cel mai mare pol de business, retail și entertainment din vestul României, un proiect multifuncțional dezvoltat de companiile IULIUS și Atterbury Europe. Va fi un proiect al recordurilor: cea mai înaltă clădire de birouri din România, cel mai mare parc suspendat din țară, cel mai mare loc de joacă pentru copii, un nou concept de cinema, dar și cea mai mare infuzie de capital privat în sectorul de real estate din vestul ţării.

 

Deoarece plănuirea, proiectarea, construirea și inaugurarea proiectului complex Openville pot fi asemănate unui proces liniar care se desfășoară pe etape bine stabilite și în care fiecare element nou primește un rol bine definit, reprezentarea vizuală a acestui proces trebuie să includă această etapizare.

 

Cum am putea descrie cel mai bine pentru publicul nostru modalitatea prin care Openville devine cu fiecare zi mai aproape de realizarea completă? Comparând tot acest proces cu cel mai cunoscut produs de entertainment, respectiv cu un serial.

Finalul serialului este începutul realității. Când construcțiile vor lăsa loc oamenilor care descoperă pentru prima oară acest loc, povestea va fi deja cunoscută.

Înapoi