Încrederea se clădește în timp. Viva City Residence, 10 ani în Cluj-Napoca

Timpul este o măsură a succesului. Acum 10 ani, Vitrina Advertising a creat identitatea vizuală pentru Viva City, un proiect imobiliar vizionar care a devenit emblematic pentru Cluj-Napoca. Așa a început un parteneriat de lungă durată pe care ne bucurăm să îl marcăm printr-o campanie de comunicare aniversară.

De 10 ani, Viva City Residence construiește confort, siguranță și calitate în Cluj-Napoca. Viva City Residence este un proiect imobiliar premium, care a dezvoltat viziunea de a crea locuințe, nu doar simple clădiri, de a oferi familiilor acel “acasă” mult visat.

Pentru toți cei care se bucură în fiecare zi de alegerea făcută, petrecerea aniversară Viva City Garden Party a fost ocazia de a sta la o poveste, de a gusta o după-masă de activități dedicate întregii familii, dulciurile copilăriei și acordurile la pian ale unui garden party veritabil.

Pentru viitorii clienți, din dorința de a sărbători împreună cu beneficiarii săi, Viva City Residence a lansat o campanie de comunicare oferind o reducere de 10% la achizițiile de apartamente în perioada 1 august – 30 septembrie 2018.

“Vitrina Advertising a fost alături de noi încă de la primul pas și apreciem pasiunea și entuziasmul echipei creative pe tot parcursul celor zece ani împreună. Partenerul nostru de încredere Vitrina Advertising ne-a adus mai aproape de potențialii clienți și a pus multe <cărămizi> la construcția <acasă, la Viva City Residence>” Ruxandra Petrescu – Director Comercial

Vitrina Advertising a realizat și a implementat campania de comunicare integrată: online, OOH, radio, social media, indoor.

Echipa Vitrina Advertising

Ioana Căprar – Business Development Manager, Rolland Cherecheș – Art Director, Valentina Dumitrescu – Copywriter, Cătălina Ciolan – Creative Director, Iulia Romana Pop – BTL Manager, Alexandru Lorint – BTL executive, Andreea Chiș – Media Specialist, Andra Morăreanu – Digital Specialist

Înapoi