Vacanțele perfecte sunt la un catalog EXIMTUR distanță

EXIMTUR așteaptă pasionații de călătorii cu cele mai frumoase oferte pentru sezonul estival 2017. Partener de tradiție pentru EXIMTUR, Vitrina Advertising a semnat și de această dată conceptul, designul și redactarea celor 6 cataloage de vacanță, cu oferte variate în țară și străinătate.

Alături de cataloage, echipa Vitrina a mai realizat designul pentru materialele business, broșurile pentru voucherele de vacanță și layout-ul pentru standurile EXIMTUR de la târgurile de turism din București și Timișoara.

Echipa Vitrina implicată în proiect este formată din Șoimița Crișan (account manager), Teodora Olaru, Cătălina Ciolan și Cosmin Filip (Creație),  Adrian Săvoiu, Marius Măcicășan, Ionuț Hușanu și Dana Donciu (DTP).

Cu o experiență de 23 de ani pe piață și parteneriate solide în țară și străinătate, EXIMTUR asigură servicii de înaltă calitate prin intermediul celor 28 de agenții de călătorie. Viziunea companiei este să dezvolte cea mai extinsă și performantă rețea de agenții din România, în măsură să asigure servicii standardizate, care să satisfacă cele mai exigente cerințe în ceea ce privește siguranța și confortul călătoriilor cu scop de afaceri, personale sau turistice.

Înapoi