Platinia Cooking Battle: un eveniment gastronomic cum nu s-a mai gustat!

Am pregătit împreună cu Platinia Shopping Center rețeta unui eveniment inedit: am invitat 6 reprezentanți ai online-ului clujean, am adăugat 8 pasionați de delicatese norocoși, i-am pus față în față cu un chef cu talent și experiență, Chef Paul Siserman, la o demonstrație live de gătit cu preparate delicioase.

Evenimentul, desfășurat în 30 septembrie și 1 octombrie la Platinia Shopping Center, a atras peste 60 de susținători curioși care au urmărit show-ul live, în timp ce peste 4000 de pasionați de gătit au urmărit concursul online. Influencerii clujeni au fost Cristian Gog, Anca Cheregi, Laszlo Nagy, Sabina Borzaș, Raluca Ciornea și Victor Petric.

Foie gras, piure de castane și alte ingrediente delicioase oferite de Mega Image s-au transformat în farfurii spectaculoase de Turnedou. Participanții s-au întrecut în papile gustative și simț estetic, ia competiția s-a încheiat cu premii pentru cele mai gustoase și mai aspectoase preparate, precum și pentru concurentul cel mai apreciat de public. Premiile au constat în materiale promoționale Platinia Cooking Battle, ustensile extrem de folositoare în bucătărie, vouchere valorice, precum și vestita colecție de cuțite vivo de la Villeroy & Boch Group, oferite de Mega Image.

Tot duminică, bucătarii de la Sakura, restaurantul asiatic ce se va deschide în curând în Platinia Shopping Center, au făcut un live cooking demo pentru publicul prezent.

Echipa din partea agenției: Ioana Căprar – Business Development Manager, Iulia Romana Pop – BTL Manager, Monica Hojda – Account Executive, Andrei Pop – BTL Executive, Valentina Dumitrescu – Copywriter, Sebastian Pîslaru – Graphic Designer  și Adrian Săvoiu – DTP Manager.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1490305021063678/

Înapoi