Relaxat ca în vacanță, cu Vaxicum Sport

Am adus în prim-plan pentru partenerii noștri Wörwag Pharma un produs dedicat oamenilor activi: Vaxicum Sport, unguent care relaxează și calmează mușchii solicitați. Ideal pentru un masaj blând de relaxare și revigorare după efort fizic intens, produsul companiei germane este inovativ și poate fi folosit atât de sportivii profesioniști, cât și de cei amatori și, în general, de persoanele preocupate de sănătatea lor.

Campania de comunicare dezvoltată de Vitrina Advertising pentru Vaxicum Sport are în centru conceptul relaxării și include servicii de creație, digital, media, outdoor și producție. Am realizat spoturi video și audio, testimoniale, concepte creative, materiale de prezentare și promoționale. Canalele de comunicare folosite sunt online, radio, outdoor și sampling direct. De asemenea, Vaxicum Sport este promovat la evenimente sportive și medicale.

Wörwag Pharma este o companie germană de familie, înființată în 1965 și care în 2018 sărbătorește 20 de ani pe piața din România. Filosofia sa are în centru oamenii, iar echipa numără peste 700 de angajați la nivel internațional.

Proiectul Vaxicum Sport este gestionat cu sprijinul departamentelor Creație (Teodora Olaru, Valentina Dumitrescu), DTP (Adrian Săvoiu, Marius Măcicășan, Ionuț Hușanu), media (Gerogeta Cerbănic), online (Andra Morăreanu), traffic (Șoimița Crișan), outdoor (Dan Cerbănic), producție (Helmer Norbert).

Află mai multe despre Vaxicum Sport pe site sau pe pagina lor de Facebook

Înapoi