SportingBet e alături de CFR Cluj 1907

Operatorul de jocuri online Sportingbet a devenit la începutul anului 2018 partener al clubului de fotbal CFR Cluj 1907.

„Așa cum încrederea în forțele proprii, profesionalismul și consecvența ne caracterizează serviciile pe care le furnizăm clienților noștri, ne bucurăm să ne asociem imaginea cu un club de prim rang al fotbalului românesc care își construiește performanța pe o filozofie similară”, a declarat Adam Lewis, Group Chief Marketing Officer la GVC Holdings, grupul ce deține brandul Sportingbet, într-un comunicat de presă.

Consecvent în susținerea fenomenului sportiv, Sportingbet și-a dorit să se apropie și de suporterii clujeni, organizând o serie de activări de brand la fiecare meci jucat „acasă”, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Așadar, în acest sezon, fanii clubului CFR Cluj 1907 au șansa de a beneficia de vouchere valorice cu coduri promoționale oferite la începutul meciurilor. Mai mult decât atât, aceștia pot câștiga diverse premii participând la concursurile organizate de Sportingbet în timpul pauzelor meciurilor, pe stadion.

Înapoi