Vitrina is Back to School! Si la care altă școală decât Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării?

Pentru a “deja nici nu mai știm a câta ediție“ ne revedem cu studenții de la FSPAC – Departamentul de Comunicare și Relații Publice, la Seminarul Vitrina, să împărtășim din secretele industriei de publicitate:

Ce stă la baza unui concept creativ?

Cum se completează un brief și care sunt beneficiile acestuia?

Cum poți deveni un account manager sau graphic designer sau ce ar trebui să știi pentru a implementa o campanie online de succes?

Cum comunici cu rezultate maxime pentru clienți?

 

Ne vedem în sala de curs 101, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, în fiecare marți de la ora 18:00, după cum urmează:

 

30 octombrie: Publicitatea in vitrină – PR – Raluca Crișan (Group Communication Manager)

6 noiembrie – Strategia de vitrină – Client Service – Ioana Căprar (Business Development Manager), Monica Hojda (Account Manager)

13 noiembrie – Vitrina digitală – Media/Digital – Georgeta Cerbănic (Media Manager), Andra Morăreanu (Social Media Manager)

20 noiembrie –Vitrina în stradă – BTL&Event Planning – Iulia Pop (BTL Manager)

27 noiembrie – Din spatele vitrinei – Cătălina Ciolan (Creative Director) Valentina Dumitrescu (Copywriter), Sebastian Pîslaru (Graphic Designer)

 

Abia așteptăm să cunoaștem și să premiem studenții creativi la #SeminarulVitrina 2018.

Înapoi