Gazde pentru advertiseri din toata lumea

În perioada 13-16 octombrie 2016, Vitrina Advertising a fost gazda întâlnirii anuale Advertising and Marketing Independent Network – AMIN,  rețea cu peste 50 de agenții independente din întreaga lume. Astfel, au venit la Cluj manageri de top din SUA, China, Marea Britanie, Rusia, Franța, Olanda, Belgia, Elveția, Finlanda, Germania, Turcia, Danemarca, Ungaria și Spania. Timp de trei zile, aceștia au dezbătut noutățile din industrie, oportunitățile de dezvoltare pentru clienții internaționali și valorificarea potențialului rețelei.

La fel ca la orice alt eveniment organizat de agenție, ne-am dorit ca invitații să aibă parte de o experiență de neuitat, motiv pentru care fiecare zi a conferinței a inclus și o serie de discursuri din partea speakerilor: psihologul Andrei Miu, președintele AROBS, Voicu Oprean, și antreprenorul Lorand Minyo. Iar pentru că mulți invitați străini au ajuns pentru prima dată în țara noastră, am organizat un program special care îmbină multiculturalismul, tradițiile și modernul prin care au avut ocazia să descopere Clujul și Transilvania.

Echipa implicată în organizarea evenimentului a fost formată din Raluca Crișan (account manager), Iulia Romana Pop (PR executive), Andrei Coste (head of digital implementation) și Cătălina Ciolan (graphic designer).

Vitrina Advertising este unicul reprezentant al României în rețeaua internațională AMIN – Advertising Marketing International Network.

Înapoi